Başkan Kılıç Vatandaşlarla Halk Toplantısında Buluştu

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç Şehit Güvenlik Korucu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda her ay düzenlenen ‘Halk Toplantısında’ vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Kılıç, Halk Toplantıları vesilesiyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.  Sabah saatlerinde Şehit Güvenlik Korucusu Rıfat Kaya Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı. Kurum amirleriyle vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Kılıç, ilçede devam eden ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Kılıç’ın gündeminde terörle mücadele de vardı.

Belediye bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Kılıç, şunları söyledi: “Sokak sağlıklaştırma projemizle Mutki yeni bir görünüme kavuştu. Merkezde yaptığımız parkın son rötuşlarını yapıyoruz. Yenibağ mahallesi için yapılan yolumuzda bitmek üzere. Cami inşaatı çalışmalarımızda devam ediyor. Bildiğiniz üzere büyük bir park çalışmamız var. İnşallah önümüzdeki yılın sonlarına doğru tamlamış olacağız.”

Kılıç ayrıca Yanıkçakır ve Salman köylerinde bulunan okullar için lojman projelerini hayata geçireceklerini söyledi.

Terörle mücadelede Mutki’nin olumlu sonuçlar aldığını vurgulayan Kılıç, sözlerine şöyle devam etti: “Mutki, terörle mücadelede iyi bir seviyede. Güvenlik güçlerimiz ve kahraman korucularımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Hepimizin üstüne düşen vazifeler var. Bu konuda yaşana aksaklıklar için ikazlar yapıyoruz yapmaya devam edeceğiz.”

İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan ise, yaptığı konuşmada terörle mücadele konusunda bilgilendirme yaparken uyarılarda da bulundu. Doğan, “Mutki terörle mücadelede kendisine yakışanı yapıyor. Güvenlik güçlerimiz ve korucularımız ahenk içerisinde çalışıyorlar. Terörle mücadeleyi sadece güvenlik güçlerinin sırtına yüklemek doğru değil. Örgütle mücadelede elde edilen başarı sadece bizim değil. Korucularımız kahramanca mücadele ediyor. Biz sadece işi koordine ediyoruz. Mutki’nin yüzde doksan dokuzu terörle mücadele ediyor. Geri kalan yüzde bire köylerimizde bulunan vatandaşlarımıza örgütle birlikte zulüm etmelerine müsaade etmeyeceğiz. Muhtarlarımıza düşen görevler var. Terörle mücadelede hangi pozisyonda olduğumuzu doğru okumamız gerekiyor. Terör örgütünün güçlü olduğu yönünde bir düşünceniz varsa unutmayın ki örgüt, şu anda askere gözükmeden nasıl kaçabilirim diye düşünüyor. Yapabildikleri tek şey bu.”

Toplantı vatandaşların sorun ve isteklerini dile getirmesiyle sona erdi.