Mutki Belediyesinden Anaokulu Öğrencilerine Ücretsiz Servis Hizmeti

Mutki Belediyesi Anaokulu öğrencileri için ücretsiz servis hizmeti vermeye başladı. Öğrencileri evden okula ve okuldan eve götürmesi için bir minibüs tahsis edildi.

Mutki Belediyesi İlçede bulunan Anaokulu öğrencileri için ücretsiz servis hizmeti vermeye başladı. Öğrencilere tahsis edilen minibüs merkezde bulunan dört mahalleyi dolaşarak öğrencileri evden okula ve okuldan eve ulaştırıyor. Elli öğrencinin faydalandığı ücretsiz servis hizmeti velileri mutlu etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, geleceğin teminatı çocukların okul hayatına ilk aşamadan ısınmasının önemli olduğunu söyleyerek, gerek kaymakamlık gerek belediye olarak eğitime desteklerinin süreceğini belirti.

Ücretsiz servis hizmetinden sonra öğrenci sayısında gözle görülür artış olduğunu vurgulayan Anaokulu Müdürü Merve Öztürk, “Velilerimiz ve öğrencilerimiz mutlu. Servisin olması özellikle kış aylarında çocukların okula gidiş gelişlerinde büyük kolaylık sağlayacak” dedi.