Mutki’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kapsamında Çelen Sunma Töreni Düzenlendi.

Mutki’de 29 Ekim Cumhuriyetin ilanın 94. Yıl dönümü kutlamaları çelenk sunma töreniyle başladı.

Mutki’de Cumhuriyetin 94. İlanın 94. Yıldönümü münasebetiyle hükümet konağı bahçesinde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Kılıç’ın yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Ekrem Doğan, İlçe Emniyet Amiri Saffet Sami Bozkurt, kurum amirleri, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Tören, Kaymakam Kılıç tarafından Atatürk anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasından sonra Saygı duruşu ve adından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Mutki’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazar günü Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ve gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.