Başkan Kılıç, “Gençlere yönelik her çalışmanın destekçisiyiz”

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Kılıç, gençlerin kültürel ve sportif faaliyetlere katımlını artırmak amacıyla Gençlik Merkezinde beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik öğretmenleriyle toplantı yaptı.

Başkan Kılıç, gençlerin ve öğrencilerin kültürel ve sportif faaliyetlere katılımının artırılması için Gençlik Merkezinde beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik öğretmenleriyle istişare toplantısı yaptı.

Toplantıya Başkan Kılıç’ın yanı sıra İlçe Milli eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu, İlçe Halk eğitim Müdürü Sabri Demir ve okulların beden eğitimi, görsel sanatlar ve müzik öğretmenleri katıldı.

Gençlerin kültürel ve sportif faaliyetlere katılımın önemine değinen Kılıç, Gençlik Merkezinin barındırdığı imkanlarla bir çok faaliyete ev sahipliğini yapabileceğini söyledi.

Öğretmenlerden Gençlik Merkezinde yapılabilecek faaliyetler konusunda bilgi alan Kılıç, gençlere yönelik çalışmaların destekçisi olduklarını söyleyerek, “Öğrenciler sizin yapacağınız doğru yönlendirmelerle birçok başarıya ulaşabilir. Gençlik Merkezimiz sportif ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilmek için müsait. Mezun olan öğrencilere yönelik kurslar açılabilir, müzik kursları, spor kursları da açılabilir” dedi.