3. Bitlis Günleri Gerçekleştirilen Açılışla Kapılarını Açtı

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen  Bitlis Günleri İstanbul Maltepe Etkinlik Alanında Bitlis Çok Yakın sloganıyla kapılarını açtı.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Bitlis Günleri kapılarını Maltepe Etkinlik alanında açtı. Açılışa İstanbul Valisi Vasip Şahin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Kılıç ve bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış Mehteran eşliğinde saygı duruşu ve İstikla Marşının okunmasıyla başladı.

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin kürsüye çıkarak birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Ustaoğlu, Vali Şahin’e plaket takdim ederek Ahlat batonu hediye etti. Program açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra standların gezilmesiyle devam edildi.

Mutki Standı Büyük İlgi Gördü

Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören Mutki standında gün boyu yoğunluk yaşandı. El değirmeni ve çömlek yapımı katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

Öte yandan 3. Bitlis Günleri Maltepe Etkinlik Alanın’da 3 Aralık’a kadar devam edecek.