BELEDİYE BAŞKANI M.SERKAN ŞAHİN'İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed Serkan Şahin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan ayı boyunca tutulan oruçtan sonra Müslümanların bayrama kavuşma sevinci yaşadıklarını belirten Şahin, “Bayramlar, kardeşliğin, barışın, huzurun ve millet olmak için gerekli olan değerlerin hatırlandığı müstesna günlerdendir. Bayramlar, iyilik ve güzelliğin filizlendiği, dargınlıkların unutulduğu ve birlikte yaşamanın gerekliliğinin anlaşılmasına vesile olur. Millet olma değerlerimizi kuvvetlendiren bayramlar, geçmişimizden aldığımız gücü, gelecek nesillerimize aktarmamıza yardımcı olur. Bu vesileyle başta Mutkililerin olmak üzere herkesin bayramını kutlar, devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”