Kaymakam Kılıç’tan Yeni Yıl Mesajı

Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç, yayınladığı yeni yıl mesajında 2018 yılının bütün ülke gibi Mutki için de yatırım yılı olacağını belirtti.

Kaymakam Mehmet Kılıç, mesajında “Sevinç ve üzüntülerin yaşandığı bir yılı daha geride bıraktık. Yeni ümitlerin olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden beri Mutki’yi daha ileri taşımak adına durmadan çalıştık. Aralarında Semt Kütüphanesi, Aile Destek Merkezi ve Sosyal Market gibi birçok projeyi hayata geçirerek Mutki’nin daha güzel olması için mesai mefhumunu gözetmeksizin çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2018 yılında da çalışmalarımızı şeffaf bir şekilde gerçekleştirerek Mutki’de nice daha güzel projeyi hayata geçireceğiz. Bilindiği üzere2018 yılı Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yatırım yılı olarak ilan edildi. 2018 yılı Mutki içinde yatırım yılı olacak. Bizler birlik beraberlik içinde çalıştıkça inanıyorum ki Mutki daha güzel, daha yaşanılabilir bir şehir olacak. Bu vesileyle, 2018’in kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru artırdığı; güven ve huzurun tesis edildiği bir yıl olacağını temenni ederek, yeni yılınızı kutluyorum.” dedi.