Mutki’de Karne Heyecanı

Mutki’de 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının tamamlanmasıyla 8 bin 420 öğrenci karnesini alarak tatile çıktı.

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Muhammed Serkan Şahin, Atatürk ilköğretim okulunda öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Şahin, öğrencilere karne dağıtımı öncesinde çeşitli sorular sorarak nasihat etti.

Öğrencilere karnelerini veren Şahin, yaz tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.

Şahin, “Bu heyecanı sizlerle paylaştığım için mutluyum. Tatilde bol bol kitap okuyup, dinlenin. Bu uzun süreli tatilin eksikliklerinizi gidermek için iyi bir fırsat olduğunu unutmayın. Kiminiz okumayı daha yeni öğrendi, kiminiz de ortaokula başlayacak. Tatilin sizler ve öğretmenleriniz için verimli geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Karne dağıtım törenine Kaymakam Şahin’in yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ecvet Leventoğlu, Şube Müdürü Sadettin Oral, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.