Başkan Şahin’den Kadir Gecesi Mesajı

Belediye Başkanı Muhammed Serkan Şahin, Kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Şahin mesajında, Ramazan Ayının sonuna yaklaşırken Kadir Gecesine erişmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Kur'an-ı Kerim'de, "Kadir gecesi bin aydan hayırlıdır' mealindeki ayetle, bu gecenin hayır ve bereket dolu olduğuna işaret edilmektedir.” dedi.

Belediye Başkanı Şahin, Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “Bu gecede vaat edilen eminliğin, selametin ve bereketin ülkemizi, İslam alemini ve bütün insanlığı sarmasını; tüm mazlumların ise kurtuluşa erişmesini diliyorum” diyen Şahin, şöyle devam etti:

“Hiç şüphesiz bu gece, kalbimizi kötülüklerden, düşmanlık ve nefretten arındırıp, sevgi, saygı ve kardeşlikle doldurmamız için büyük bir imkan sunmaktadır. Bizler bu imkânın bilicinde olarak ülkemizdeki kardeşlik ortamının bozulmaması ve tüm insanlığa barış ve huzurun gelmesi için dua edeceğiz. Bu vesileyle, Kadir Gecesi’nin ülkemize, İslam alemine ve bütün mazlumlar için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”