Mutki Şehitliği

Mutki Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Serkan ŞAHİN tarafından Pınarbaşı Mahallesi Şehit İsa Budak Caddesi’nde yapılan şehitlik 30 Ağustos 2018 tarihinde dualarla açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Serkan ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren HIZLI, İlçe Emniyet Amir V. Bülent YERLİKAYA, Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlameddin BUDAK, Nüfus Müdürü Mehmet Ali DALGA, Milli Eğitim Müdürü Ecvet LEVENDOĞLU, Mutki Müftüsü Nur Muhammed GEYLANİ ve diğer kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız Muhammed Serkan ŞAHİN konuşmalarında “Başta bu vatan için gözünü kırpmadan canını siper eden tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Vatanımız, Bayrağımız için şehadete eren tüm şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitliğimiz vatanımıza milletimize ve Mutkili hemşehrilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Sonrasında İlçe Müftümüz Nur Muhammed GEYLANİ tarafından tüm şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti yapılarak şehitlerimize dualar okundu.