30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. Yıl Dönümü kutlamaları, çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı önünde yapılan törene, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammet Serkan ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren HIZLI, İlçe Emniyet Amir V. Bülent YERLİKAYA, Özel İdare Müdürü Erkan Coşkun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlameddin BUDAK, Nüfus Müdürü Mehmet Ali DALGA, Milli Eğitim Müdürü Ecvet LEVENDOĞLU, Mutki Müftüsü Nur Muhammed GEYLANİ ve diğer kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız Muhammed Serkan ŞAHİN, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Şehitlik ziyaretiyle devam eden program şehitliğin açılışı ve şehitlerimize duaların okunmasıyla son buldu.