MİLLETVEKİLLERİMİZ, BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK ETTİ.

Milletvekilimiz Sayın Cemal TAŞAR , Milletvekilimiz Sayın Vahit KİLER , İl Belediye Başkanımız Sayın Nesrullah TANĞLAY , İl Başkanımız Sayın Engin GÜNCEOĞLU ve İlçe Başkanımız Sayın Ali AKIN, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Vahdettin BARLAK'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan milletvekillerimiz, Mutki'ye hizmet yolunda başarılar diledi. Başkan BARLAK, seçimleri geride bırakarak kenti kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle ileriye taşıyacaklarını ifade etti.Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Başkan BARLAK , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek milletvekillerimize ve misafirlere teşekkür etti.