BAŞKAN BARLAK'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR...

Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem AYDOĞDU,İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcıları Sayın Halil AVKAN , Sayın Hamdullah GEYLANİ ve Şube Müdürleri ,31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Başkan BARLAK, "Sizlerin destek ziyaretleri bizlere güç veriyor. Bizler de halkımızın bize olan güven ve desteğiyle ilçemizi çok daha güzel bir noktaya taşıyacak, çok daha güzel hizmetler sunacağız" dedi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Başkan BARLAK , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın AYDOĞDU, Sayın AVKAN, Sayın GEYLANİ ve Şube Müdürlerine teşekkür etti.