BAŞKAN BARLAK, 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

Havanın soğuk olması nedeniyle Mutki YİBO salonun da gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Mutki Kaymakamı Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN ve Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, katılanların bayramını kutlaması ile devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ecvet LEVENTOĞLU tarafından yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Sayın LEVENTOĞLU, "23 Nisan Ulusal Egemenliğin temelinin atıldığı gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisi Gazi meclisidir. Gazi Mustafa Kemal çocuklarımıza bu bayramı hediye etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız bayramınız kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Program öğrencilerin hazırladıkları şiirlerin okunması ile devam etti. Yine öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ve halk oyunlarının ardından okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi ve program sona erdi.