BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEBRİKLER HIZLA DEVAM EDİYOR...

Bitlis Genç Girişimci Kadınlar Derneği  Başkanı Sayın Sultan OSMANOĞULLARI , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ayvaz CANEVİ, 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Vahdettin BARLAK'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Sayın OSMANOĞULLARI ve Sayın CANEVİ Mutki'ye hizmet yolunda başarılar diledi. Başkan BARLAK, seçimleri geride bırakarak kenti kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle ileriye taşıyacaklarını ifade etti.Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Başkan BARLAK , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın OSMANOĞULLARI , Sayın CANEVİ ve değerli Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.