BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN, ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK.

Belediye mücavir alanı içerisindeki yerleşim yerlerinde üretilen günlük çöp ve atıkların biriktirme istasyon alanında yoğun birikmesi sonucu çevrede oluşan koku ve görüntü kirliliğinin giderilmesi için Belediye Başkanlığımız tarafından 3 kamyon, 2 kepçe ve 10 personel çalıştırılarak aylarca birikmiş olan toplam 150 kamyon çöp ve atık temizlenerek geri dönüşüm BİKA tesislerine gönderilmiştir.

Belediye Başkanımız Sn. Vahdettin BARLAK, “Bundan sonra günlük takip içerisinde ve nereye çöp atılacaksa bunu esnafımıza, konutlarda kalanlara ilan edilerek, aynı zamanda uymayanlara zabıta marifetiyle gerekli uyarı ve telkinde bulunarak temizlik konusundaki üzerimize düşeni yapacağız. Sadece bizim üzerimize düşeni yapmamız yetmiyor. Bu şehirde yaşayan herkesin temiz bir Mutki için, temiz bir şehir için üzerine düşeni yapması gerekiyor. Herkes kapısının önünü temiz tutarsa şehir temiz kalır. İlçemizde yaşayan herkesi çevre duyarlılığına davet ediyorum. Mutki hepimizin lütfen temiz tutalım” dedi.