BELEDİYEMİZ TARAFINDAN KURUM AMİRLERİNE İFTAR YEMEĞİ.

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN İLÇEDE GÖREV YAPAN KURUM AMİRLERİNE YÖNELİK İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, katılımlarından dolayı kurum amirlerine teşekkürlerini iletti.
Mutki Kaymakamı Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN ise, düzenlenen iftar yemeğinden ötürü kurum amirleri adına Başkan BARLAK’a teşekkürlerini iletti.

Programa İlçe Kaymakamı Sn.Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sn.Vahdettin BARLAK, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Cemalettin KİNÇ ve İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Sn.Enver HIZLI, İlçe Emniyet Amiri Sn. Mesut KARADAĞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Ecvet LEVENTOĞLU ve İl Genel Meclis Üyeleri , kurum müdürleri, esnaf ve vatandaşlarımız katıldı.