RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ.

Ramazan Bayramının birinci günü Saat 09.00’da start alan bayramlaşma programı protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Belediye Başkanımız Sn. Vahdettin BARLAK, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Sn. Evren HIZLI, İlçe Emniyet Amiri Sn. Mesut KARADAĞ, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşların katıldığı protokol bayramlaşması yaklaşık 1 saat sürdü.
Başkan BARLAK, konuşmasında ‘’Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’’dedi.
Bayram kutlamaları İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Garnizon Komutanlığı ziyaret edilerek sonlandırıldı.