İLÇE DEVLET HASTANEMİZE ÇOCUK HASTALIKLARI UZMAN DOKTORU ATANDI.

Bir süredir çocuk doktoru olmayan İlçemiz Devlet Hastanesine, Belediye Başkanımız Sn. Vahdettin BARLAK, Milletvekillerimiz Sn. Cemal TAŞAR ve Sn. Vahit KİLER ile yapmış olduğu görüşme ve talepler neticesinde Hastanemizin ihtiyacı olduğu çocuk uzman doktoru ataması yapılmıştır.

İlçe Devlet Hastanesine atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Eyyüp YÜREKTÜRK, Belediye Başkanımız Sn. Vahdettin BARLAK ‘ı makamında ziyaret etti. Başkan BARLAK, ilçemize hoş geldiniz ve ilçemiz devlet hastanesinde yapacağınız hizmetten dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Eksik olan diğer branşlara da atama beklediklerini belirten Başkan BARLAK, ‘’Sağlık hizmetleri noktasında her branşta doktorların ilçemize gelmesi için talepte bulunduklarını ve en kısa sürede bu taleplerin giderileceğini söyledi. Bu hususta mücadelemiz devam edecek ve bizlere yardımcı olan milletvekillerimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ederim.’’ dedi.