MUTKİ İLÇE GARNİZON KOMUTANI SAYIN HIZLI’YA VEDA YEMEĞİ

Mutki İlçe Garnizon Komutanı iken Çanakkale'ye tayini çıkan Binbaşı Evren HIZLI ‘ya veda yemeği programı düzenlendi.         İlçe Jandarma Garnizon Bahçesinde düzenlenen programa, Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK, İlçe Kaymakamı Muhammed Serkan ŞAHİN, Cumhuriyet Savcısı Hande Nur BAL ve daire amirleri katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Başkan BARLAK, Çanakkale'ye tayini çıkan Binbaşı Evren HIZLI, Mutki ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Binbaşı HIZLI, yaptığı konuşmada, "Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve vatan topraklarımızı savunmak için yaptığımız görevimizde meslek hayatımın en güzel 1 yılını burada geçirdim ve mutlu ayrılıyorum. Mutki ilçemizde çok güzel insanlar tanıdım ve çok cana yakınlar. Burada çalıştığım süre içerisinde her zaman kendimi evimde hissettim. Artık Çanakkale'de de bir eviniz var. Mutkili kardeşlerime kapımız her zaman açık hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK ve İlçe Kaymakamı Muhammed Serkan ŞAHİN tarafından Binbaşı Evren HIZLI ’ya plaket takdim edildi.