ADİLCEVAZ BELEDİYE BAŞKANINDAN, BAŞKAN BARLAK'A ZİYARET.

Adilcevaz Belediye Başkanı Sn. Necati GÜRSOY, Ankara 17. Bölge İdare Mahkeme Başkanı Sn. Bülent KÜFÜDÜR ve uzun yıllar ilçemizde Kaymakamlık Yazı işleri Müdürlüğü yapan Sn. Yunus YARALI, Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK Mutki ile ilgili yapılan ve proje aşamasında olan yapılacak hizmetleri anlattı, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.

Şimdi artık hep birlikte Bitlis’i bölgesinde, Türkiye’de ve hatta dünya çapında hatırı sayılır bir noktaya taşıyacağız. Omuz omuza güç birliği içinde projeler üreteceğiz, birbirimize destek vereceğiz. Sayın GÜRSOY ve ekibine de yeni görev süreleri boyunca başarılar diliyor, en yakın zamanda iade-i ziyaret yapacağımı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Başkan BARLAK, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın GÜRSOY, Sayın KÜFÜDÜR ve Sayın YARALI ’ya teşekkür etti.