Türk Kızılay’ı Bitlis Şube Başkanından, Başkan BARLAK’a Ziyaret.

Türk Kızılay’ı Bitlis Şube Başkanı Ali CENGİZ ve yönetim kurulu, Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK’ı makamında ziyaret etti.
Türk Kızılay’ı Bitlis Şube Başkanı Ali CENGİZ, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK ile bilgi alıverişinde bulunarak; Belediye Başkanımıza, Türk Kızılay’ının çalışmalarına vermiş olduğu destekler den dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da hep yanımızda olacağınızdan eminiz. ”Dedi.
Belediye Başkanımız Vahdettin BARLAK ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ”Cengiz Bey’e ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Kızılay’ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı var. Profesyonel ve başarılı hizmetlerle yardım organizasyonlarının daha da büyüyeceğine inanıyorum. Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa elimizden geldiğince Türk Kızılay’ına destek vermeye çalışacağız. ”Dedi.
Türk Kızılay Bitlis Şube Başkanı Ali CENGİZ, Başkan BARLAK’a hediye taktim etti.
Başkan BARLAK’da, Türk Kızılay Bitlis Şube Başkanı Ali CENGİZ’e Türk Bayrağı filografisi hediye etti.