İLÇE KAYMAKAMIMIZDAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET.

İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanlığımız yeni hizmet binasına taşındığından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, Mutki için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunları sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanımızla el ele başarılı çalışmalarda buluşmayı ümit ediyorum\" dedi. Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN’e teşekkür etti.