KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI GERÇEKLEŞTİ.

Kurban Bayramının birinci günü Saat 10.00’da start alan bayramlaşma programı protokol üyelerinin katılımıyla Belediye Toplantı Salonunda gerçekleşti.

İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sn. Vahdettin BARLAK, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Sn. Musa KARATAY, İlçe Emniyet Amiri Sn. Mesut KARADAĞ, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Ali AKIN, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşların katıldığı protokol bayramlaşması yaklaşık 3 saat sürdü.

Başkan BARLAK, konuşmasında ‘’Kurban Bayramı; sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakârlık ve güzellikler adına ne varsa harmanlayıp bunları gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farklı anlayışlarından dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bu bayramın hepimize, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum’ ’dedi.

Bayram kutlamaları İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Devlet Hastanesi ve Şehit Aileleri ziyaret edilerek sonlandırıldı.