BAŞKAN BARLAK, MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Başkan BARLAK’ın makamında gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alındı.
            Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirdi.
            Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını kaydeden Başkan BARLAK, mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirtti.
            Başkan BARLAK: “ Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin şehrimizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi.