EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK başkanlığında Eylül ayı belediye meclis toplantısı yapıldı.

Belediye meclis toplantısı Başkanlık odasında başladı. Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, toplantıya katılan tüm meclis üyeleri ile tokalaştı. Daha sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK; ‘’Öncelikle meclis toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Mutki’nin tamamına hizmet için kollarımızı sıvadık ve çalışmaya devam ediyoruz. Mutki’nin her mahallesine, her köşesine hizmeti nasıl götürebileceğimizin çalışmalarını yapıyoruz. Bizim derdimiz üzüm yiyip bağcıyı dövmek değil, biz bu memlekete sözler verdik. Bu 5 yıllık süreçte de gönül belediyeciliği adına verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Herkesin memleket için elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Biz belediyeyi bir siyasi kurumdan ziyade biraz daha hizmet odaklı, insanlarımıza yardım edebilen, onların daha rahat yaşayabilmesi adına imkân tanıyan bir kurum haline getirmek için tüm çabamızla çalışacağız. Bir belediye başkanı olarak değil, bir Mutki evladı olarak söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız’’ dedi.

Toplantı, daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.