BAŞKAN BARLAK'TAN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK ,"İLKÖĞRETİM HAFTASI" dolayısıyla Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılı geçmesini dileyen Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK; Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına evlatlarımıza, verdiğimiz önem ve değer bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın 2019-2020 eğitim öğretim yılına başarılı ve heyecanla başladıklarını görüyoruz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin başarı ve heyecanlarının hayatları boyunca devam etmesini temenni ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.

Daha sonra Başkan BARLAK, öğrencilere hediye vererek ziyaretini sonlandırdı.