BAŞKAN BARLAK, MUHTARLAR TOPLANTISINA KATILDI.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, İlçe Kaymakamlığı tarafından aylık düzenlenen muhtarlar toplantısına katıldı.

Mutki Kaymakamlığı tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı bugün Belediyemizin Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK; bu tür toplantıların önemli olduğuna değinerek, “Bizler istişareye önem veren insanlarız. Bugün sizlerle burada olmak, talep ve önerilerinizi dinlemek gerçekten çok güzel. Sizler halka ilk dokunan, onlara en yakın birinci derecede insanlarsınız. Bizler de elimizden geldiğince yanınızda oluyoruz. Gönül birliği içerisinde el ele verdikten sonra çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olmayacaktır” şeklinde konuştu.

İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN başkanlığında düzenlenen toplantıda muhtarlarımızın sorunları dinlendi  ve ilgili kurumlar tarafından sorunların giderilmesi için talimatlar verildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Cemalettin KİNÇ, İl Genel Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.