BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDA MUHTARLA TOPLANTI YAPILDI.

Milletvekilimiz Sayın Vahit KİLER, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, İl Başkanımız Sayın Engin GÜNCEOĞLU, Bitlis Belediye Başkanı Sayın Nesrullah TANGLAY, Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, İlçe Başkanımız Sayın Ali AKIN, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Cemalettin KİNÇ ve kurum amirlerinin katılımlarıyla, Belediye Başkanlığımızın Toplantı Salonunda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.
Milletvekilimiz Sayın Vahit KİLER başkanlığında düzenlenen toplantıda muhtarlarımızın sorunları dinlendi ve ilgili kurumlar tarafından sorunların giderilmesi için talimatlar verildi.
Ardından Kayabaşı Köyünde yeni yapılan Hz. Ömer Camii açılışı yapıldı. Daha sonra Kavakbaşı Belediye Başkanlığı ziyaret edilerek günün programı sonlandırıldı.