BAŞKAN BARLAK, KİLER CAD. PARKE YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

YENİ MAHALLE KİLER CADDESİNDE PARKE YOL ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR.
Hizmet belediyeciliği ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Mutki Belediyesi, Yeni Mahalle Kiler Caddesi parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların talepleri sonucunda çalışma yapılması istenen yollar iyileştirilerek halkın hizmetine sunuluyor.
Belediye olarak yol çalışmalarına önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, “Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza azami önem gösteriyoruz. İş makinelerimiz ile dur durak demeden yeni yollar açıyor, bozuk yolları onarıyor, alt yapısı tamamlanan alanları yeniliyoruz. Ekiplerimiz, Mahallelerimizdeki bozulan yolları kilit parke taşı ile döşeyerek yeniliyor. Daha yaşanabilir ve görsellik anlamında daha güzel bir kent oluşturma gayretindeyiz” dedi.