BAŞKAN BARLAK, ÇARŞI GİRİŞ YOLU GENİŞLETME ÇALIŞ. YERİNDE İNCELEDİ.

Belediyemiz tarafından başlatılan yol genişletme yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mutki merkez Çarşı girişinde başlatılan yol genişletme yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, halka en iyi hizmeti sunmak için çalışmalara aralıksız devam edildiğini belirtti. Başkan BARLAK, “Yol güvenliğini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bölgelerde yol genişletme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Halkımız için kentimizde alt ve üst yapı sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz. İstinat duvarı yapımından sonra yolda büyük ölçüde genişlik sağlanmış olacaktır. Bu yolların genişletilmesi ve istinat duvarlarının tamamlanması ile hem yol genişlemiş olacak hem de bazı tehlikeler ortadan kalkmış olacaktır. Mutki halkını daha iyi ve güzel bir kente kavuşturmak için belediye ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor” dedi.