YENİ İTFAİYE ARACI HİZMETE BAŞLADI.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Mutki Belediyesine hibe edilen İtfaiye Aracının Hizmete açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene, Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, İlçe Kaymakamımız Sayın Muhammed Serkan ŞAHİN, İlçe Garnizon Komutan Vekili Teğmen Sayın Selim KURTOĞLU, İlçe Emniyet Amiri Sayın Mesut KARADAĞ, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, yaptığı açıklamada, seçimlerin hemen ardından eksiklerin tespiti amacıyla çalışma başlattıklarını, en çok ihtiyaç duyulan hizmet araçlarından olan itfaiye aracının ilçeye kazandırılması amacıyla yaptıkları girişimin sonuç verdiğini belirtti.

Yeni itfaiye aracının tam donanımlı kapsamlı bir itfaiye aracı olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK ‘‘1 milyon civarında bir maliyeti bulunan Ford Cargo marka, 2019 model, 6 ton su tankı, 1 ton köpük tankı bulunan, alçak ve yüksek basınç yangın pompalı, 15 metre seyyar merdivenli, yedek motorlu, kış aylarında don olaylarına karşı kendinden ısıtmalı, Suyu çay veya göletten kendi çekebilme ve boşaltma özelliğine sahip, itfaiye aracının her türlü yangına müdahale için kullanılacağını ifade ederek yeni itfaiye aracının belediyemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hibeden dolayı Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN\'e teşekkür ediyorum.\" dedi.

İlçe Müftümüz Sayın Osman ÇAVUŞOĞLU ‘nun hayır duaları ile Aracın Hizmete açılışı gerçekleştirildi.

Aracın, plaka işlemlerinin tamamlanmasının ardından hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.