BAŞKAN BARLAK'TAN YENİ YIL MESAJI...

Belediye Başkanımız Sayın Vahdettin BARLAK, vatandaşların yeni yılını kutlamak amacıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan BARLAK yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; 2019 yılını geride bırakırken yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni etti. Mutki ilçemizi hak ettiği yere ulaştıracak yeni projeleri 2020 yılında hayata geçireceklerini belirten Başkan BARLAK, “2019 yılında değerli Mutkililer bizleri bu kutsal göreve layık görerek iş başına getirdi. Göreve başladıktan sonra seçim döneminde vatandaşlarımızın talep ettiği ve bizim de söz verdiğimiz gibi Mutki’nin yıllardır el sürülmeyen yollarını Mutki’ye yakışır hale getirmek için yol çalışmalarımıza ağırlık verdik. Ortak akılla hareket eden, kurumsal, çevik ve etkili belediyecilik anlayışıyla Mutki’mize hizmet vermek için gerekli alt yapımızı ve çalışma stratejimizi hazırladık. 2020 yılında da daha büyük, Mutki’ye ciddi katkı sunacak projelerimizi hayata geçireceğimiz bir yıl olacak. Bu inanç ve çalışma azmiyle Mutkili vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, yeni yılın herkese ailesiyle, yakınları ve sevenleriyle birlikte, sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyor, hemşerilerimizin yeni yılını en kalbi duygularla kutluyorum" dedi.